Jejte, pijte in se veselite !

Praznujte v dobri družbi ob glasbi v živo.

Mladi ansambel Livada bo za vas v decembru igral v Gostilni Bajc.

Decembrska ponudba

 V Gostilni Bajc vas čaka nepozabno praznično druženje z vašimi prijatelji, sodelavci in tistimi, ki jih imate najraje.  Za lačne, žejne, pa še prespite lahko po preplesani noči!

 

Aperitivi

Fritzz z mistično meglico, kozarec muškatne penine ali domače žganje ob peharju krhljev

 

Hladna predjed

Hišni hladni “talar” za 4 osebe : (v ceni pri menijih 1., 2., in 3.)

pršut, klobasa, zaseka, izbor sirov, paprika nadevana z rikoto

Izbirate lahko med juhami (izberete 2 juhi)

Gobova juha s kislo smetano, goveja juha z ribano kašo,

bučna juha s popečenimi semeni

 

1.) Meni  22,00€ – na grelnih ploščah

Ocvrta piščančja stegna v bučni panadi ob masleni zelenjavi,

svinjska rulada po kraško s kruhovim nadevom in zabeljenim praženim krompirjem,

dušena teletina v lastnem soku s sirovimi štruklji,

sestavljena solata

 

2.) Meni 22,00€ – na grelnih ploščah

Goveji medaljon v omaki mešanih poprov z gobovim kipnikom,

ombola saltimbocca z dvakrat pečenim krompirjem z gorgonzolo,

marinirana piščančja prsa z zelišči v naravni omaki, idrijski žlikrofi z drobljeno zelenjavo

sestavljena solata

 

3.) Meni 24,00€ – na grelnih ploščah

Telečji medaljon v medeni omaki z orehi in pečenim zeljnim štrukljem,

svinjska ribica ovita s slanino z rdečim poprom v poprovi omaki, zelenjava loparnica

paniran nadevan piščančji zrezek z gratiniranim smetanovim krompirjem,

sestavljena solata

 

!!!NOVO!!!  Slastna ponudba v vročih ponvicah kot dodatek ob ploščah:

– Pečena svinjska krača, krvavica, pečenica, kislo zelje, krompir z rožmarinom – doplačilo 2€/osebo

– Nadevani gratinirani lignji iz pečice ob paradižnikovem krompirju z olivami – doplačilo 2,50€/osebo

– Počasi pečena junčja krača na porto omaki z domačim krompirčkom ter

               blanširanim stročjim fižolom – doplačilo 3€/osebo

– Sous – vidane svinjske ličnice z lastnim sokom, grahov pire in nadevani šampinjoni z gorgonzolo – doplačilo 3€/osebo

 

 4.) Meni 24€ -streženo na krožnikih

Predjed: bakalar, carpaccio mečarice ali tune ob maslenem koromaču

Glavna jed: Pečena orada s hrustljavo skorjico ter hobotnico na žaru ob špinačnem pireju,

                       cvetačna omaka ter češnjev paradižnik

 

5.) Meni 24€ -streženo na krožnikih

Predjed: nadevan goveji carpaccio z zeliščnim maslom na rukolini posteljici in lomljenim sirom

Glavna jed: Steak mlade govedine v omaki zelenega popra, gorčice ter glazirane šalotke,

                        skutin štrukelj, ocvrta pisana zelenjava

 

Izbirate lahko med sladicami: (izberete eno)

Čokoladni mousse s Cankarjevo peno

Skutina pena z gozdnimi sadeži ter merengo

Pomarančni biskvit s kostanjevo peno ter jabolčno čežano

 

Vsi meniji vključujejo predjedi in organizacijo glasbe!

Doplačila: aperitiv 2,5€, juha 2,5€, sladica 2,5€

 

Skupina se odloči le za eno vrsto menija, v primeru različnih menijev, je doplačilo 5eur na osebo, vendar se en meni pripravlja za minimalno 5 oseb. Za vegetarijance se pripravi posebna ponudba brez doplačila. Ševilo oseb in izbran menu je potrebno javiti najkasneje 4 dni pred rezerviranim terminom. Stornirane količin na dan rezerviranega termina, se zaračunajo v celoti.

Rezervacije na tel: 031 314 681 (Mateja)