Z vami že od leta

1999


Severozahodno od Ljubljane, v Sinji Gorici, tik ob stari Tržaški cesti boste našli Gostilno Bajc. Gostilnico, kjer so doma zgodbe. Kjer vsak krožnik piše svojo črtico, vsaka skleda svoj roman in vsaka skodelica kave svojo novelo. Kjer vas bodo razvajali, kot je mati svojega Ivančka (Cankarja).

Sanje, ki jih sanjam zdaj jaz in ki jih sanjaš ti, so sence prave resnice, pač so oblike strahotno povečane, nadvse čudno pokvečene in skrivenčene; toda resnica le ostane, spoznaš jo koj in srce ti je žalostno. (Podobe iz sanj)


Naši

STANDARDI

Kaj je tisto, čemur v naši gostilni namenjamo največ pozornosti:

1. Vedno sveže sestavine
Naše poslanstvo je, da strankam vedno postrežemo s svežo hrano, saj prisegamo na kakovost. Naše stranke zelo cenimo in jim želimo pripraviti najboljše jedi, saj to odločilno vpliva na njihovo izkušnjo pri nas.
2. Okusno pripravljene jedi / kuharjev izbor meseca
Pripravo hrane v naši gostilni jemljemo zelo resno. Okusi, ki jih postrežemo našim gostom so skrbno izbrani, jedi pa so pripravljene izpod rok profesionalnih kuharjev, ki so se več let urili za ta poklic.
3. Prijazno osebje
Izkušnja obiskovalca gostilne Bajc je za nas izrednega pomena. Verjamemo, da je osebje tisto, ki igra najpomembnejšo vlogo pri tem, kako se bodo naši gosti počutili, zato se trudimo maksimalno posvetiti našim strankam.
4. Prilagodljivost glede vaših želja (poroke, catering)
Vedno smo vam na voljo za različne dogodke, z veseljem se vam prilagajamo, da ustrežemo vašim željam. V okviru svojih zmožnosti se trudimo za maksimalno zadovoljstvo naših obiskovalcev.

Naša

GALERIJA

Fotografije nastale v naši gostilni